anti-c.v.

Ting jeg så aldrig har gjort — og måske aldrig kommer til at gøre

15. august 2005: Jeg fik ikke lige det eksterne lektorat på ITU, jeg gerne ville have haft. Suksuk.
16. april 2004: Jeg fik ikke lige den karakter for “mit” speciale, jeg havde satset på
2. januar 2004: Jeg afleverede ikke “mit” speciale. Det regner jeg dog med at gøre den 1. marts istedet.
April 2003: Jeg har ikke deltaget i den konference, hvor jeg fik optaget et paper, p.gr.a. manglende økonomisk tilskud.
Vinter 2003: Det var den vinter hvor jeg heller ikke blev it-millionær på HitKit! (still dreaming)
Sommeren 2002: Jeg blev aldrig it-millionær på den udstilling, der aldrig blev realiseret hos Crossroads Copenhagen og IST-messen. Og jeg har aldrig skrevet et takkekort til ham, der stoppede projektet. Han fik John Major til at fremstå visionært.
Efteråret 2000- foråret 2001: Jeg var ikke sammen med Pernille i Skt. Petersborg. Jeg lagde iflg. pålideligt vidneudsagn ikke engang an på hende.
Foråret 1998: Efter denne periode havde jeg ikke længere nogen årsag til at betale kirkeskat. I kraft af jeg aldrig blev døbt, havde jeg sådan set heller ikke det før denne periode — se længere nede.
1997: Dette år var jeg ikke på højskole, hvilket folk ellers ofte tror.
Maj 1996: Jeg har efter denne maj aldrig aftjent min værnepligt og takker min Gud og skaber for tallet 29.744 — måske verdens bedste tal?
Sommeren 1995: Jeg tog aldrig til Ibiza eller Kos med mine venner fra gymnasiet i sommerferien mellem 2. og 3. g. Nu er det for sent. Jeg kan kun tage derned, hvis det bliver retro om otte år på den lidt agtige måde.
1993: Jeg var ikke et år på teknisk skole. Juryen er stadig i tvivl om hvorvidt det var “Verdens sjoveste forslag” (en slags practical joke), eller “Verdens dummeste forslag”.
1992-1993: Dette år var jeg så ikke på efterskole, men gik bare i en helt normal folkeskole.
D. 16 marts 1988 og et par dage frem: Jeg var ikke på gaden for at demonstrere. Jeg var i skole og ti år gammel. Hvis jeg var på gaden, var det for at spille fodbold. Kan du så forstå det, Anders?
D. 4 maj 1977 og frem: Jeg blev aldrig døbt og har qua min venstrehåndethed aldrig lært at bruge en normal dåseåbner. Teoretisk set kan begge dele nås endnu.