Lydjuntaen

Eller en kort beskrivelse af nogle legekammerater

Lydjuntaen blev angiveligt stiftet i foråret 2002 i et skummelt lokale i Københavns Nordvest-kvarter. Ikke alle detaljer om dens gøren og laden er kendt for offentligheden, men det formodes at medlemmerne pt arbejder på at nå deres mål ved at infiltrere diverse institutioner vha. overbevisende salgstaler og derved legitimere deres lidt for gode ideer.

Lydjuntaen er på det seneste blevet anklaget populisme og københavneri — noget de iflg. flere kilder dog har taget med stor sindsro. Noget af balladen drejer sig sandsynligvis om dette lydfragment. Det er tilsyneladende lavet på et mystisk instrument kaldet Hit-Kit.

Der har verseret vedvarende rygter om fraktionsdannelse, da man ikke har set de fire medlemmer, der menes at udgøre lydjuntaen, samlet siden midten af januar. Der går til stadighed rygter om at medlemmet kendt som MS Cool er gået under jorden i London, hvor hun er set på indtil flere fashionable natklubber. Andre rygter taler om, at Dan the Man og Pelløh også planlægger en flugt til England i nær fremtid. Nye forlydender går dog på at MS Cool er vendt tilbage til København. Arbejdstilsynet har i hvert fald meldt om øget støjforurening på Nørrebro om omegn.

Der huserer endvidere rygter om at en ny person er blevet set sammen med gruppen. Kilder har nævnt navnet Ásta, men det er endnu usikkert, hvordan denne person er blevet en del af gruppen. Ligeledes vides det ikke med sikkerhed, om det er hende, der har infiltreret gruppen, eller om det er gruppen, der forsøger at udvide sit virkefelt med nye områder.

Kodenavn: RH
Alias PMS anticool
aka Hikke
Speciale:
Lyd til dyr, dyr til lyd, mad til mange og kodesnak
Anslået højde:
163 cm
Dealer af:
DineLine og tonearten RapDur

Kodenavn: MSJ
Alias MS Cool
aka Even cooler
Speciale:
Tale i AK47-tempo, menneskekærlighed og ganske uanstændige jokes
Anslået højde:
146 db
Idékvinde til fx:
Hit-Kit

Kodenavn: DL
Alias Dan the Man
aka Dannyboy
Speciale:
Perverted computing og den uventede idé i den uventede situation
Anslået højde:
217 cm
Bagmand på:
COW

Kodenavn: AOM
Alias Másta mind
aka unknown
Speciale:
Natúrlyd til alt mellem Island og Sydafrika
Anslået højde:
Tilpas
Opfinder af:
Lydsystem til saunaer

Klovnenavn: PSJ
Alias Pelløh
aka Pelledrengen™
Speciale:
Ord, overtalelse og projekter der aldrig vil lykkes — ingen nævnt, ingen glemt
Anslået højde:
Et sted ml. 1 mm og 1 km
Skyldig i:
Irritationsdesign